Промоција збирке прича 109 ПЛЕТЕНИЦА ауторке ЈОВАНЕ КЕШАНСКИ

У Концертној дворани Банског двора 30.августа (понедјељак) у 20.00 часова одржаће се промоција збирке прича „109 ПЛЕТЕНИЦА“ ауторке ЈОВАНЕ КЕШАНСКИ. Са Јованом ће о њеној првој збирци разговарати Бранкица Раковић.

Бесплатне позивнице за промоцију могу се преузети  од 23. августа (понедјељак) на билетарници Банског двора, сваким даном, осим викендом у периоду од 12.00 до 18.00 часова.

Биографија:

Јована Кешански рођена је 30. августа 1980. у Бачкој Паланци. Завршила је Гимназију у истом мјесту, након чега уписује Факултет Политичких Наука у Београду смјер новинарско – комуниколошки. По завршетку студија ради као новинар за локалне „Недељне новине“ и као дописник за неколико београдских дневних листова. Дугогодишњи је колумниста познат читаоцима портала „Лола“ и „Луфтика“. Двије године уназад пише приче за блог „Добро јутро“. Прву збирку прича “109 плетеница” објавила је октобра 2020. године и она је тренутно у трећем издању. Потписала је уговор са шведском издавачком кућом „Storytel“ која ради аудио издање књиге. Удата је и мајка је дјевојчице Срне.

Храбри се реченицом из своје књиге “Живот је филм и ово је одлична улога”.

Share