Промоција компакт диска „У време оно“

У Вијећници Банског двора 24. октобра (четвртак) у 19.00 часова одржаће се промоција компакт диска „У ВРЕМЕ ОНО…“ Асима Сарвана и Архимандрита Тимотеја.

Архимандрит Тимотеј, игуман манастира Вазнесење (Овчар Бања) и Асим Сарван снимили су музички албум под називом „У ВРЕМЕ ОНО …“ на којем се налази десет композиција.

У пјесмама је оно што аутори сматрају од животне важности. Доминира звук акустичне гитаре, али су ту и звуци инструмената са истока: канун, ути, деф, рик … Пјесме су намјењене онима који имају осјетљив слух и воле да упосле своје мисли.

Свака оставља другачији утисак, а ипак су све повезане звуцима акустичних инструмената и надахнућем у складну цјелину. Архимандрит Тимотеј је написао четири текста, по један потписују Матија Бећковић и протођакон Владо Јарамаз, преостала четири текста и све мелодије потписује Асим Сарван.

Албум је одсвирала група „ТАРГУМ“ коју чине: Пеђа Манов – гитара и бузуки, Григорије Пећанац – гитара, Зоран Бранковић – гитара, Горан Милошевић – удараљке, Стефан Саблић – канун и ути (уд),Бранко Исаковић – бас гитара, Асим Сарван – вокал и гитара и гост: Милица Петровић – виолина.

Share