ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ “СВЕТИСЛАВ ТИСА МИЛОСАВЉЕВИЋ – ОД НИША ДО БАЊАЛУКЕ” аутора Милутина Милтојевића

У оквиру програма припремљеног поводом обиљежавања Дана Банског двора, у сриједу 10. новембра са почетком у 19.00 часова, у Вијећници ће бити представљена књига “Светислав Тиса Милосављевић – од Ниша до Бањалуке” аутора Милутина Милтојевића, историчара из Ниша.

Бесплатне позивнице за промоцију могу се преузети на билетарници Банског двора сваким даном, осим викедном у периоду од 12.00 до 18.00 часова. Због тренутне епидемиолошке ситуације број мјеста је ограничен. Обавезно је ношење маске и дезинфекција руку на улазу.

Ова промоција уједно представља и наставак успјешно започете сарадње између Банског двора и Студентског културног центра из Ниша, који је и издавач књиге о Светиславу Тиси Милосављевићу, бригадном генералу, министру у Влади Краљевине Југославије и првом бану Врбаске Бановине,

На промоцији ће поред аутора учествовати рецензенти др Небојша Ранђеловић, мр Зоран Пејашиновић и Надежда Лазаревић Ковачевић. Модератор промоције је Вера Маровић.

На промоцији ће присуствовати и делегација Студентског културног центра из Ниша, предвођена директором др Предрагом Јеленковићем.

Share