Концерт „Вања и Сања“ – Вања Мишић и Сања Чолић – Зелић

У организацији Банског двора – Културног центра 07. марта 2018. године (сриједа) у 20.00 часова одржаће се концерт „Вања и Сања“, Вања Мишић, (вокал) и Сања Чолић – Зелић (клавир).

Бесплатне позивнице за концерт могу се преузети на билетарници Банског двора од четвртка 01. марта 2018. године.

Вања Мишић је млада Бањалучка пјевачица и кантауторка, региону је позната по свом учешћу у једном од најгледанијих музичких такмичења X Faktor Adria. Средња музичка школа „Владо Милошевић“ учврстила је Вањино знање и додатно потковала таленат вриједан пажње. Бенд „Vanja The Frog“ од 2011, године плијенио је пажњу својим наступима, врхунским свиркама, а онда и веома успјешним ауторским радом. Након учешћа на Демофесту, музика овог бенда попримила је озбиљност достојну топ листа радио и тв кућа у региону. Упркос бројним понудама издавачких кућа из региона, млада Вања одлучила је спаковати кофере и окушати срећу на популарном музичком такмичењу X Фактор Адриа. Бројне аудиције довеле су је у женски бенд овог музичког пројекта, „4U“ плијениле су пажњу медија, жирија, али и бројне публике у региону. Мада је такмичење напустила прије самог уласка у Супер финале, пјевачици је ово била одлична одскочна даска. Под менторством Кристине Ковач, Вањин глас и музичка опредјељоност поприлично су стасали. Пјевачица успјешно ради на новим пјесмама, члан је велике музичке породице Dallas records, а њен ауторски печат многи доживљавају необичним те вриједним пажње. Након три ауторска сингла, Вања са својим бендом Moondance ради на новим пјесмама које ћете чути у овој години.

Сања Чолић-Зелић (1.4.1969. год. Бањалука) нижу и средњу музичку школу је завршила у Бањалуци (клавирски и теоретски одсјек). Академију завршава у Сарајеву и Бањалуци. Од 1993. год. стално запослена у Музичкој школи као проф. облигатног клавира у средњој школи. Тренутно запослена и на Академији умјетности у Бањалуци као стручни сарадник на одсјеку глуме.
Сарађује и концертира преко 30 година са великим бројем поп, рок и џез музичара из БиХ и региона. Умјетнички руководилац ансамбла Либертанго. Стални члан Moondance бенда и Рок симфоније. Са Вањом Мишић сарађује од 2011. године у бенду „Vanja The Frog“. Бави се ауторским и студијским радом, пише аранжмане. Корепетира солисте различитих жанрова. Као вокални педагог и корепетитор повремено ради на позоришним представама.
Живи и ради у Бањалуци.

Share