Стенд ап „Северно ледени хумор“ Срђана Олмана

У Вијећници Банског двора 12. децембра 2019. године (четвртак) у 20.00 часова у оквиру 2. БАЊА ЛУКА СТАНД УП ФЕСТИВАЛА биће изведена представа СЕВЕРНО ЛЕДЕНИ ХУМОР станд уп комичара из Суботице, СРЂАНА ОЛМАНА. Улазнице за представу могу се купити од 03. децембра на билетарници Банског двора у периоду од 10.00 до 18.00 часова, по цијени од 5КМ.

СРЂАН ОЛМАН из Суботице тренутно је најактивније и најатрактивније име станд-уп комедије у Србији. Већ шест година се налази у свијету професионалаца овог жанра. Побједник је такмичења „Најбољи комичар Србије“, као и националног такмичена станд-уп комичара у Београду, а имао је изузетно запажено учешће у ТВ формату “Аудиција”.
Његова соло представа СЕВЕРНО ЛЕДЕНИ ХУМОР обишла је цијели регион, а Срђан је отишао је и даље, од Беча, Будимпеште до Минхена, Берлина, Бадена, па све до Канаде. Ипак, како каже, постоји много градова и мјеста у поменутим земљама које још није посјетио, а има жељу. Разлог томе је тај што је однедавно почео да наступа и на енглеском језику.
Аутор је и хумористичке серије „Драгине мудрости“ која је доступна на каналу YouTube  у којој игра веселог и врло егзотичног мајстора Драгу Мајсторовића. Крајем прошле године „рођена“ је друга Олманова представа “Правда за Олмана”.

Share