Стенд ап „Рок трајања“ Пеђе Бајовића

У Вијећници Банског двора 10. децембра 2019. године (уторак) у 20.00 часова у оквиру 2. БАЊА ЛУКА СТЕНД  АП ФЕСТИВАЛА биће изведена представа РОК ТРАЈАЊА стенд  уп комичара из Загреба, ПЕЂЕ БАЈОВИЋА. Трећа соло представа Пеђе Бајовића, говори о феномену старења и даје одговоре на нека важна питања. Улазнице за представу могу се купити од 03. децембра на билетарници Банског двора  у периоду од 10.00 до 18.00 часова, по цијени од 5КМ.

ПЕЂА БАЈОВИЋ је један од покретача регионалне сцене стенд-ап комедије и у својој дугогодишњој каријери обишао је више од двадесет земаља свијета те неколико стотина градова. Наступао је и на међународном такмичењу стенд-ап комичара у америчком Seattleu, те се представио на најпознатијем свјетском телевизијском каналу за комедију – Comedy Central. Добитник је признање за најбољег ветерана стенд-уп комедије на манифестацији „Adria Comedy Awards“ у Скопљу. Године 2016. ушао је и у завршницу свјетског такмичења „The Funniest Person in the World“ у Хелсинкију.
Његов досадашњи рад резултирао је са три тематске представе: С НОГУ (Средство за против југоносталгије и југофобије), МУШКАРАЦ (о парењу и размножавању), РОК ТРАЈАЊА, као и први цјеловечерњи специјал неког домаћег станд-уп комичара на енглеском језику – THE BALKAN BRAIN, који добио и свој видео формат.

Share