ПРОМОТИВНИ КОНЦЕРТ АСИМА САРВАНА И ГРУПЕ „ТАРГУМ“

У Концертној дворани Банског двора 11. јуна (недјеља) 2023. године у 20 часова одржаће се  ПРОМОТИВНИ КОНЦЕРТ АСИМА САРВАНА И ГРУПЕ „ТАРГУМ“ (Поводом најновијег двоструког албума „60е у мом граду“ и „Камен по камен“ ).


Бесплатне позивнице за концерт могу се преузети на билетарници Банског двора од четвртка 1. јуна, сваким радним даном, осим викендом у периоду од 12.00 до 18.00 часова.

Љубитељи музике, инспирисане и укоријењене у традицију и духовност, какву већ деценијама ствара Асим Сарван, почевши још од давне 1972. са групом „С времена на време“, имају прилику поново, након пет година да слушају Асима у Банском двору и његове најновије пјесме, али и оне које не застаријевају.

-Певаћемо заједно, најмање пола сата – поручио је Асим и најавио уживање у најслушаним пјесмама групе „С времена на време“ као и занимљивог госта, Бањалучанку Наташу Жарковић.

Поред тога, Асим нам доноси још један дупли албум „60е у мом граду“ и „Камен по камен“ који је објављен у издању Библијског културног центра из Београда. Ова издања одишу препознатљивим звуком, али са новим пјесмама и новим свирачким расположењем и виталношћу, захваљујући двојици млађих и нових гитариста: Игором Сакачем и Данилом Човићем, као и Гораном Милошевићем, искусним перкусионистом.

Share