Промоција књиге „Књига живота“, аутора Стеве Селака

У Вијећници Банског двора 03. марта 2016. године (четвртак) у 19,00 часова биће промовисана књига под називом „Књига живота“, аутора Стеве Селака,
Учествују: Марио Кнежевић, Маринко Радуљ и аутор,

stevo-plakat-banski-dvorweb

Како проживјети живот испуњен срећом и љубављу и уједно остварити успјех на материјалном плану, објаснио је у свом књижевном првенцу “Књига живота – упутство за употребу” аутор Стево Селак из Бањалуке. Селак је у 19 поглавља ове књиге, језиком приступачним свим генерацијама, описао све битне ствари које су нам потребне у животу и дао одговоре на бројне животне недоумице које су нас спутавале да будемо срећни и испуњени у сваком погледу.

У књизи говори о бројним вјештинама које сваки човјек мора да стекне да би био успјешан на свим животним пољима, а поготово пословном плану, због чега је велику пажњу посветио комуницирању са јавношћу, вјештинама продаје и стицању материјалног блага кроз духовни мир, не продајући образ и душу за новац, већ зарађујући га чувајући своје достојанство и поштење.

Његова књига одговара и на бројна друга питања, попут суочавања са бројним страховима и проблемима, како преживјети одбијање људи, на који начин адекватно испланирати своје вријеме, и што је јако важно, како слушати људе и како протумачити њихов говор тијела.

Он сматра да постоје неписани закони универзума на основу којих функционише живот и уколико се људи придржавају ових правила, њиихов успјех је загарантован.

“Сваки живот је дар од Бога. Он одређује када ћемо се родити и умријети, а на нама је да све оно између испунимо резултатима који ће наш живот учинити срећнијим. Сви људи на овом свијету су добри, али их одређене животне околности натјерају да буду лоши. Треба вољети људе, јер ће вам љубав бити узвраћена. Вјера у љубав и у живот је најбоља ствар на свијету”, сматра Селак.

 

 

Share