„Оне три“ одушевиле публику у Банском двору – РТРС

„Оне три“ одушевиле публику у Банском двору (ВИДЕО)

Три бањалучке диве: Светлана Цеца Видовић, Ружица Чавић Томићевић и Маја Татић заједничким концертом, под називом „Оне три“ одушевиле су синоћ публику у Културном центру Бански двор.

"Оне три" концерт - Фото: РТРС

„Оне три“ концертФото: РТРС

У два и по часа, колико је трајао концерт, извеле су своје највеће хитове и подсјетиле публику на неке незаборавне мелодије народне и поп музике.

Одлична атмосфера, препуна позитивних вибрација, које су струјале између публике и дама на сцени, испунила је синоћ Концертну дворану Банског двора. Био је ово један од концерата који ће се дуго памтити, а гледаоци нису штедјели ријечи хвале.

– Било је изузетно, са пуно духа, са пуно шарма, са пуно искрене жеље да се једна позитивна вибрација пренесе на публику, каже Јасмин Комић, министар науке и технологије Републике Српске

Сјајном утиску допринијели су и гостујући музичари: магистар хармонике Милан Видовић, те виолинисткиње Биљана Радовановић и Александра Переула. И публика и извођачи сагласни су у једном – једва чекају да се овакав концерт понови.

За све који нису могли да присуствују овом догађају, добра вијест је да ће снимак концерта бити емитован у вријеме новогодишњих празника на програму Радио Телевизије Републике Српске, која је била генерални медијски покровитељ.

Share