Чланак Независних новина – Pogledajte ko će zabavljati Banjalučane na Trgu u najluđoj noći

BANJALUKA – Za najluđu noć Banjalučane će na Trgu Krajine zabavljati Tijana Dapčević, Aleksandra Radović, Dušan Svilar i Lukijan Ivanović.

Pogledajte ko će zabavljati Banjalučane na Trgu u najluđoj noći

Potvrdio je ovo danas  Milorad Petrić, direktor KC Banski Dvor nakon sjednice organizacionog odbora.

„Ovogodišnji praznici u Banjoj Luci biće raznovrsniji i bogatiji i po obimu i po sadržaju“, izjavio je danas novinarima gradonačelnik Igor Radojičić, poslije sjednice Organizacionog odbora. Grad Banja Luka organizuje proslavu novogodišnjih praznika preko svojih institucija – Turističke organizacije i Kulturnog centra Banski dvor.

-Novina je da će se bina za proslavu Međunarodne nove godine nalaziti na glavnoj saobraćajnici, između parka „Petar Kočić“ i hotela „Palas“. Saobraćaj u toj ulici će biti zatvoren od 30. decembra od 12 časova pa do uklanjanja bine 1. januara. U ta dva dana, to će biti pješačka zona posvećena obilježavanju i proslavi Nove godine – kazao je gradonačelnik Radojičić.

Kako je precizirao, program proslave počinje 31. decembra u 20 časova nastupom Lukijana Ivanovića, od 21 čas nastupiće Dušan Svilar, nakon toga od 22 časa Aleksandra Radović i od 23.30 časova uslijediće nastup Tijana Dapčević sa bendom.

-Odavno nismo imali seriju ovako poznatih izvođača koji će obogatiti sadržaj i omogućiti da se u Novu 2017. godinu uđe na jedan veseo i kvalitetan način – naglasio je gradonačelnik, koji se ovom prilikom zahvalio kompaniji „m.tel“ koja će biti sponzor dijela ovih događaja i koja će omogućiti da grad bude ukrašeniji.

Na proslavu Međunarodne nove godine nadovezaće se obilježavanje Dana Republike 8. i 9. januara, jer će u Banjoj Luci biti centralni događaji obilježavanja ovog značajnog datuma.

Program obilježavanja novogodišnjih praznika u Banjoj Luci započinje već sutra, otvaranjem „Zimzograda“, koji će trajati sve do 5. januara i koji će posjetiocima ponuditi brojne sadržaje. Zavisno od programa „Zimzograda“, u užem centru grada u večernjim časovima biće mijenjan režim saobrćaja.

Share