Музичко поетски кабаре ДА, ТО СУ БИЛИ ДАНИ Небојше Дугалића и Бориса Пинговића

У Концертној дворани Банског двора 8. марта (понедјељак) 2021. године у 20.00 часова биће изведен музичко поетски кабаре ДА, ТО СУ БИЛИ ДАНИ Небојше Дугалића и Бориса Пинговића, а  са овим глумцима на сцени ће се наћи и Војислав Савић (бас гитара), Нина Ћосић (глас и удараљке).

Улазнице за музичко поетски кабаре по цијени од 10 КМ могу се купити на билетарници Банског двора од понедјељка ( 1. март), сваким даном осим недјељом у периоду од 12.00 до 18.00 часова.

Због тренутне епидемиолошке ситуације број мјеста у публици за овај програмски садржај је ограничен. Обавезно је ношење заштитне маске и дезинфекција руку на улазу.

 

О музичко поетском кабареу „Да, то су били дани“:

Кабаре се под овим именом изводи од 2004. године,а до сада је имао преко 300 извођења. У питању је комбинација музике и поезије. Лако, весело, лепршаво комбиновање познатих стихова Душка Трифуновића, Лазе Костића, Милоша Црњанског, анегдота о Брани Петровићу, Витомиру Николићу, Тину Ујевићу, Зорану Радмиловићу и другим знаменитим личностима уз музику „Сантане“, Ерика Клептона, „Индекса“, групе „Леб и Сол“, Јосипе Лисац, „Азре“, Ђорђа Балашевића и „Бјелог дугмета“ подсетиће многе на оне лијепе, добре ствари из периода када су то заиста „били дани“, неки кажу „бољи дани, него данас“!

 

Share