Меморијална фото изложба „Горан Терзић“

У Малом изложбеном салону Банског двора 03. маја 2016. године (уторак) у 19,00 часова биће отворена Меморијална фото изложба „Горан Терзић“,
У сарадњи са  УГ „eTrafika.net“.

bus1webbbbbb

Меморијалнy фото изложбу „Горан Терзић“ организује УГ „еТрафика.нет“, у знак сјећања на свог пријатеља и колегу, фотографа Горана Терзића.

Од 253 технички исправне фотографије које су стигле на конкурс, жири је одабрао 40 које ће бити изложене, као и 20 Горанових радова. Фотографије су распоређене у категорије Догађај, Култура и умјетност, Живот и Људи мог града. На отварању изложбе ће бити и додијељене награде побједницима.

Жири чине Драго Вејновић, професионални фотограф и професор на Академији умјетности Универзитета у Бањалуци,  Александар Трифуновић, главни и одговорни уредник портала Бука, те Александар Голић, професионални фотограф.

Горан Терзић био је страствени љубитељ фотографије и сарадник више медија. Прославила га је страница „Људи Бањалуке“, на којој је објављивао портрете својих суграђана, заједно са кратком причом о њима. Изненада је преминуо 19. јануара 2015. године, у 57. години живота.

 

Share