Концерт “VIVA LA VIDA” електричног квартета DINAMIKA MUSIC из Београда

У Концертној дворани Банског двора 18.фебруара (субота) 2023. године у 20.00 часова одржаће се концерт “VIVA LA VIDA” електричног квартета DINAMIKA MUSIC из Београда.

ДИНАМИКУ чине академски музичари школовани на академијама у земљи и иностранству, Катарина Ранић Чавић – прва виолина,Марија Јовић Митровић – друга виолина, Катарина Милетић  – трећа виолина и Филип Ђукић – DJ.

Бесплатне позивнице за концерт могу се преузети на билетарници Банског двора од четвртка 9. фебруара, сваким радним даном осим викендом у периоду од 12.00 до 18.00 часова.

DINAMIKA MUSIC је електрични гудачки квартет предвођен DJ-ем, који сједињује музику кроз вријеме од Вивалдија до Мајкла Џексона.

„Свирамо у озбиљним и престижним оркестрима, предавали смо на високим музичким школама у иностранству и током својих каријера се усавршавали, сарађивали и дружили се са именима као што су Leonid Bernstein, Sergiu Celibidache, Christoph Eschenbach, Zubin Mehta, Martha Argerich, Rostropovich и многи други.

Неки од нас су остварили каријере у Европи, неки у Србији, али нам је свима заједничка жеља да вама нашу музику презентујемо на себи својствен, оригиналан и динамичан начин, тако да ви пожелите још.

DINAMIKA MUSIC свира на електричним виолинама, што нам даје посебан звук и динамичност а место диригента заузео је признати Đ. Grappelli – оснивач агенције Đ EXPRESS у Београду. Đ. Grappelli је оригинално обрадио све нумере за наш електрични састав и на тај начин смо превазишли стереотипе и монотонију у музичкој понуди. Можемо да се похвалимо да смо међу првима у Србији који изводе ремиџе најпознатијих класичних композиција.

Ако волите музику Најџела Кенедија и Ванесе Меј, Дејвида Геретаонда смо сигурни да ћете се у нас заљубити. Ми свирамо музику коју смо са љубављу одабрали а са стилом и укусом припремили за вас: ви ћете је препознати и пожелети опет“.

Share