„Концерт у подне“ вокалног атељеа MAMA VOX

У Концертној дворани Банског двора 6.јуна (недјеља) у 12.00 часова биће одржан КОНЦЕРТ У ПОДНЕ вокалног атељеа MAMA VOX у оквиру којег ће се представити најталентованија дјеца и млади из скоро цијеле Републике Српске.

„Концерт у подне“ замишљен је као ревија филмске музике и пјесама из најљепших Дизнијевих цртаних филмова.

Вокална припрема: Маја Манојловић

Сценски покрет: Маја Манојловић и Ђурђа Вукашиновић

Режија: Ђурђа Вукашиновић

Улазнице за концерт по цијени од 7 КМ могу се купити од 31. маја (понедјељак), сваким даном осим недјељом у периоду  од 12.00 до 18.00 часова на билетарници Банског двора.

Због тренутне епидемиолошке ситуације број мјеста у публици за овај програмски садржај је ограничен. Обавезно је ношење заштитне маске и дезинфекција руку на улазу.

Вокални атеље и школа пјевања MAMA VOX у континуитету ради и постоји већ петнаест година и бави се вокалном едукацијом пјевача свих узраста, са акцентом на дјецу и омладину. На челу идеје о оснивању вокалног атељеа стоји професорица пјевања и вокални педагог Маја Манојловић.

– Иза мене је петнаест година педагошког рада. На стотине наступа који су били пут за стицање искуства, исцељење срца, великих пројеката који су били изазови за константно учење.  Преко 600 ученика прошло је кроз МАМА ВОX  школу. Они су  својом енергијом будили оно најбоље у мени, мотивисали ме да их учим и да од њих учим. Надам се да ће у овом концерту, који је на неки начин мој мали, а опет велики јубилеј уживати сви они који се, баш као и ја, проналазе у свијету музике – казала је Маја Манојловић.

Вокални атеље МАМА VOX постао је препознатљив бренд нашег града али и шире управо због успјешно спроведених пројеката.Полазници атељела имали су прилику да наступе са музичким звијездама из региона (Калиопи, Јелена Томашевић, Леонтина, Маја Сар, Петар Грашо, Рок Симфонија, Никола Роквић, и многи други…). Професорица Маја Манојловић у сарадњи са Универзитетским Клиничким центром и Банским двором организовала је низ едукативних предавања на тему правилног третмана и превенције професионалног гласа.

Ученици из МАМА VOX  школе пјевања са многобројних пјевачких такмичења и дјечијих фестивала донијели су значајне награде и признања у наш град. Увијек су дио хуманитарних акција и кроз хуманитарни рад желе подићи свијест о бризи за друге, како ученицима, родитељима

Share