КОНЦЕРТ „У ЧАСТ ПРЕДАКА, ЗА БУДУЋНОСТ ПОТОМАКА“  У ИЗВОЂЕЊУ КРФСКЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ „ЉАПАДЕС“ 

Поштовани,

Kонцерт „У част предака, за будућност потомака“ у извођењу Крфске Филхармоније „Љападес“ одржаће се   17.11.2023.  године (петак) у Концертној дворани Банског двора с почетком у 20.00 часова. Концерт се реализује у организацији Православног спортског удружења „Свети Срб и ја“ и Крфског друштва грчко-српског пријатељства, уз покровитељство Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу у Влади Републике Српске.

На концерту овог изузетног грчког оркестра наступиће преко 100 умјетника  под умјетничким руководством диригента Спироса Металиноса.

Веома је важно напоменути да је овај културни догађај добротворно – задужбинарског карактера који се огледа у томе што ће посјетиоци куповином улазнице за овај концерт дати прилог за изградњу дјечијег и омладинског образовног кампа који је „Света Србија“ започела на Крфу.

Улазнице за концерт по цијени од 30,00 КМ се могу купити у Књижари – галерији „РИЗНИЦА у Тржном центру „Видовић“, у периоду од 9.00 до 20.00 часова,  а на сам дан концерта, улазнице ће се моћи купити и на билетарници у Банском двору од 12.00 часова све до почетка концерта.

Kao посебни гости на концерту ће наступити чланови Полицијског оркестра Министарства унутрашњих послова Републике Српске под диригентском палицом Душана Покрaјчића.

Share