КОНЦЕРТ ПОЛАЗНИКА ВОКАЛНОГ АТЕЉЕА МАМА VOX

У Арт дворишту Банског двора 18.августа (сриједа) у 21.00 час  одржаће се  КОНЦЕРТ  ПОЛАЗНИКА  ВОКАЛНОГ АТЕЉЕА МАМА VOX.

За вокалну припрему полазника задужена је професорица пјевања и вокални педагог Маја Манојловић, а овај пут на репертоару ће се наћи фестивалске пјесме за дјецу и познате нумере домаће и стране поп музике.

Бесплатне позивнице за концерт могу се преузети од 11. августа (сриједа), сваким даном осим викедном у периоду  од 12.00 до 18.00 часова на билетарници Банског двора.

Вокални атеље и школа пјевања МАМА VOX у континуитету ради и постоји већ петнаест година и бави се вокалном едукацијом пјевача свих узраста, са акцентом на дјецу и омладину. На челу идеје о оснивању вокалног атељеа стоји професорица пјевања и вокални педагог Маја Манојловић.

Вокални атеље МАМА VOX постао је препознатљив бренд нашег града али и шире управо због успјешно спроведених пројеката. Полазници атељела имали су прилику да наступе са музичким звијездама из региона (Калиопи, Јелена Томашевић, Леонтина, Маyа Сар, Петар Грашо, Рок Симфонија, Никола Роквић, и многи други…). Ученици из Мама VOX школе пјевања са многобројних пјевачких такмичења и дјечијих фестивала донијели су значајне награде и признањау наш град. Увијек су дио хуманитарних акција и кроз хуманитарни рад желе подићи свијест о бризи за друге, како ученицима, родитељима тако и широј јавности.

Share