КОНЦЕРТ НИНА КРАЉИЋ КВИНТЕТ

У Концертној дворани Банског двора 21. октобра 2019. године (понедјељак) у 20:00 часова биће одржан концерт НИНА КРАЉИЋ КВИНТЕТ.

Улазнице за концерт се могу купити на билетарници Банског двора од петка 11. октобра, у периоду од 10.00 до 18.00 часова по цијени од 7 КМ.

Публику  очекује Нинин моћан вокал и аутентична интерпретација, као и  изврстан бенд који ће публику повести на мистично музичко путовање вјештим мјешањем различитих жанрова приликом извођења нумера са Нининог албума. Нина је позната као извођач који својом гласом уводи публику у неке друге димензије и сваку пјесму учини посебном и својом.

Нина Краљић је добитница више значајних признања у Хрватској – побједница је великог музичког такмичења „The Voice – Најљепши глас Хрватске“, те добитница награде „Мој први Music pub“ за најбољу младу пјевачицу 2015. Године. 2016. године представљала је своју земљу на Евровизији која је одржана у главном граду Шведске, Стокхолму. Исте године јој је уручена награда „Порин“ за новог извођача године. У септембру је продукцијска кућа „Universal Music Croatia“ објавила Нинин први албум под називом „Само“.

Share