„Концерт у подне“ вокалног атељеа MAMA VOX

У Концертној дворани Банског двора 04. октобра (недјеља) у 12.00 часова биће одржан КОНЦЕРТ У ПОДНЕ вокалног атељеа MAMA VOX у оквиру којег ће се представити најталентованија дјеца и млади из скоро цијеле Републике Српске.

„Концерт у подне“ замишљен је као ревија филмске музике и пјесама из најљепших Дизнијевих цртаних филмова.

Вокална припрема: Маја Манојловић

Сценски покрет: Маја Манојловић и Ђурђа Вукашиновић

Режија: Ђурђа Вукашиновић

Због тренутне епидемиолошке ситуације број мјеста у публици за овај програмски садржај је ограничен на 106 посјетилаца. Обавезно је ношење заштитне маске и дезинфекција руку на улазу.

Бесплатне позивнице за концерт могу се преузети на билетарници Банског двора од 29. септембра (уторак), сваким даном осим недјељом у периоду од 10.00 до 18.00 часова.

Вокални атеље и школа пјевања MAMA VOX у континуитету ради и постоји већ петнаест година и бави се вокалном едукацијом пјевача свих узраста, са акцентом на дјецу и омладину. На челу идеје о оснивању вокалног атељеа стоји професорица пјевања и вокални педагог Маја Манојловић.
Вокални атеље МАМА VOX постао је препознатљив бренд нашег града али и шире управо због успјешно спроведених пројеката.Полазници атељела имали су прилику да наступе са музичким звијездама из региона (Калиопи, Јелена Томашевић, Леонтина, Маyа Сар, Петар Грашо, Роцк Симфонија, Никола Роквић, и многи други…). Професорица Маја Манојловић у сарадњи са Универзитетским Клиничким центром и Банским двором организовала је низ едукативних предавања на тему правилног третмана и превенције професионалног гласа.
Ученици из Мама VOX  школе пјевања са многобројних пјевачких такмичења и ђечијих фестивала донијели су значајне награде и признања у наш град. Увијек су дио хуманитарних акција и кроз хуманитарни рад желе подићи свијест о бризи за друге, како ученицима, родитељима тако и широј јавности.

Share