Свечана академија – Академски плесни клуб „Хабанера“

У Концертној дворани Банског двора 01. јуна 2015. године (понедјељак) у 20,00 часова одржаће се Свечана академија –  Академски плесни клуб  „Хабанера“.
Гости: Градски тамбурашки оркестар Бања Лука и Либертанго

plakat-1

***

Бања Лука,  град на Врбасу, већ пет година је богатији за још један плесни клуб-Академски плесни клуб Хабанера.  Клуб је основан 04.06.2010. године, од стране двоје ентузијаста, Миреле и Саше Јовановић, који су своју љубав према плесу, те знање које су стекли, хтјели пренијети на генерације које долазе.Под вођством др. Саше Јовановића, клуб је за ових пет година остварио изузетне резултате  на националном и локалном нивоу у раду са плесним такмичарима, раду са школама латиноамеричких и стандардних плесова, те групом аргентинског танга. Разлог оваквог успјеха је свакако љубав ка позиву који је Саша изабрао, а коју сваки дан, како својим менторством и знањем, тако и својом преданошћу сваком појединачном полазнику, све више поклања онима који су управо ту љубав у овом клубу и препознали.

Сви они који су заинтересовани да буду део ове лијепе приче, да осјете атмосферу пуну љубави и заједничке жеље за једном дивном плесном пустоловином, имаће ту прилику већ почетком септембра када креће нови упис чланова.

Свечана академија поводом прославе пете годишњице клуба одржаће се у Банском двору 01.06.2015. године у 20 часова. Улаз је слободан. Дођите!

Share