Представа „Брак уствари љубав“

thumbnailУ Концертној дворани Банског двора 02. јуна 2013. године (недјеља) у 20,00 часова одржаће се  представа под називом „Брак уствари љубав“: текст, режија и сценографија – Владан Савић.
Играју:
ОН – Владан Савић
ОНА – Кристина Савић
у сарадњи са Banja Luka Collegom

Костими – Снежана Шимић
Кореографија – Снежана Весковић
Избор музике – Кристина Савић

***

Представа „Брак уствари љубав“, настала је на темељу кабареа „Како разумети Србе“, који се још увек са успехом изводи на сцени Позоришта на Теразијама и који је доживео 120 извођења. Ова позоришно-кабаретска представа се бави љубавно-брачним животом једног пара, узлетима и низбрдицама брачног живота, уз идеју да ништа није тешко и немогуће ако постоји права љубав и ако се на брак гледа као на тим, екипу која све постиже ослањајући се на саиграча. У овим смутним временима, где се све више бракова распада, ово је подршка тој природној и лепој институцији – браку.

Представа је филована мноштвом живо отпеваних музичких нумера, који су вешто инволвирани у радњу, па се на моменте може осетити права концертна атмосвера. Такође, трудили смо се да, поред музике буде и финог, елегантног хумора. Представа је лишена било какве политике, псовки и дилетантског подилажења публици.

Желимо да постигнемо циљ, да се сваки гледалац после представе још боље осећа, а оне нерасположене, орасположимо.

Share