На Тврђави Кастел кабаре под називом „Kontraditore“

На Тврђави Кастел 31.07.2014. године (четвртак) у 21,30 часова биће изведен кабаре под називом „Kontraditore“ у оквиру програма БАЛФ-а, а у сарадњи са Удружењем грађана „Kолце“.

kabare-NS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Посљедњег дана јула у 21, 30 часова на Tврђави Кастел, биће изведен кабаре „Kontraditore“ са познатим глумцем Андријом Милошевићем у главној улози.

Кабаре „Kontraditore“продуцентске куће Avangarda Production је потпуно нови поглед на музику и нашу стварност, а препун је смијеха, ведрине и позитивног духа. Овај комад, у извођењу Андрије Милошевића и његова два пријатеља Горана Перишића и Данијела Церовића, је ироничан осврт на музичку сцену у региону. Поред њих, публику на Кастелу ће забављати и бањалучки састав INTIME, који ће ускоро објавити ауторске пјесме за које је текстове писао управо Андрија Милошевић.

„То је један музичко-сценски колаж, другарско вече ex-yu rock музике са пуно смијеха. Правимо једну велику журку која опушта људе, а између пјесама се обраћам публици са пуно импровизације. Сценарио постоји, али га се као и већине ствари у животу, не придржавам“, објаснио је Милошевић.

Улазнице за овај догађај се могу наћи у продаји на тргу Крајине у Бањој Луци и кафе бару Хармонија, а цијена је 5 КМ.

 

 

 

 

 

Share