Концерт Плесног студија „POINT“

У Концертној дворани Банског двора 30.06.2012. године (субота) са почетком у 20,00 часова одржаће се концерт Плесног студија „POINT.

Плесни студио „POINT“ Бања Лука је млади плесни клуб, основан је у мају 2011. године. Иако постоји само годину дана, у њему тренирају дјецу, младе и рекреативце искусни кореографи и тренери, који су дугогодишњи државни прваци и бивши чланови Плесног клуба Gemma и Плесног студија City Jazz.

Након само годину дана постојања, чланови Плесног студија „POINT“ су се окитили са 14 златних, 5 сребрних и једном бронзаном медаљом и то на међународном фестивалу плеса Dance Fest Нови Сад, на међународном плесном купу БиХ OPEN KUP BIH Inter Dance Fest у Сарајеву и на Државном фестивалу и првенству Бих у модерним плесовима 2012 у Александровцу.

Чланови Плесног студија „POINT“ су у протеклих годину дана уљепшали својим учешћем бројне маифестације: Рeпубличко  школско  такмичење у спортској гимнастици, Рeпубличко  школско  такмичење у рукомету, Пети сусрети дјечијег драмског стваралаштва, Меморијална академија „Били су само дјеца“…

Циљ Плесног студија „POINT“ Бања Лука је да изгради квалитетне играче, уједно и као индивидуе и као тимске плесаче, који су дисциплиновани, посвећени заједници и који испуњавају своје обавезе.

Поред подизања нових младих генерација плесача, циљ је постављање и извођење плесних представа путем којих ће показати, грађанима Бања Луке и шире, да плес није само спорт, већ много више од тога, плес је једна врста умјетности.

Посебно задовољство и част свима, како руководиоцима тако и члановима, чине припреме за годишњи плесни концерт Плесног студија „POINT“ Бања Лука, који ће се одржати у Концертној дворани Банског двора. Публици ће са 15 кореографија своје плесно умијеће показати више од 50 плесача свих узраста.

ПРОГРАМ:

 1. Digga tunnah, кореографи: Јована Лемез и Ана Тешић
 2. Паук, кореограф Сњежана Лазић
 3. Girls, кореограф Тамара Момић
 4. You are My Mate, кореограф Ана Тешић
 5. Мој дан на улици, кореограф Јована Лемез
 6. Уљепшај ме, кореограф Сњежана Лазић
 7. Жаба, кореограф Сњежана Лазић
 8. Врана и страшило, кореограф Ана Тешић
 9. Crazy World, кореограф Сњежана Лазић
 10. Пантомимичар, кореограф Ана Тешић
 11. Jan Pehchan Ho, кореограф Јована Лемез
 12. With or Without You, кореограф Сњежана Лазић
 13. Street Dance, кореограф Тамара Момић
 14. Sing Sing Sing, кореограф Ана Тешић
 15. Само мало…, кореографи: Сњежана Лазић, Јована Лемез, Драгана Шкрбић, Ана Будиша и Милица Јаковљевић
Share