Концерт COFFEE SHOP KOLEKTIVА/ КОФИ ШОП КОЛЕКТИВА из Ниша у Арт дворишту Банског двора

У Арт дворишту Банског двора 14. јула (петак) 2023. године у 21.00 час одржаће се концерт COFFEE SHOP KOLEKTIVА/КОФИ ШОП КОЛЕКТИВА из Ниша.

Бесплатне позивнице могу се преузети на билетарници Банског двора од четвртка 6. јула у периоду од 12.00 до 18.00 часова, сваким радним даном осим викендом.

COFFEE SHOP KOLEKTIV је прави репрезент другог највећег града у Србији, који се често спомиње као фанк престоница.

Овај састав чине: Владимир Јеленковић (клавијатуре и бас) Владимир Владика Богосављевић (гитара) Андреја Ћирић (саксофон) Марко Касумовић (тромбон) и Ђорђе Хартл (бубњеви).

COFFEE SHOP је музички колектив, који је направљен са једним циљем, да повеже различите музичке жанрове у један и омогући слушаоцу јединствени доживљај спајања музичких сфера и фузију јединствених музичких мотива.

-Припремите се да будете одведени на путовање кроз жанрове, где се класични звуци функ музике испреплићу са електронским ритмовима и софистицираним додиром јазза. Овај спектакл музичке креативности спојиће најбоље елементе сваког жанра и створити јединствено искуство за вас.

Без обзира на то да ли сте љубитељ електронске музике, џеза  или фанка, ова вече ће задовољити свачији укус и пружити вам јединствено искуство које ћете дуго памтити. Нека вас понесе музика, препустите се ритму и доживите нешто што превазилази границе конвенционалних жанрова – поручују чланови колектива.

Share