Концерт „BL JAZZ TRIO“

У петак 06. октобра 2017. године одржаће се концерт џез састава BL JAZZ TRIO кога чине бањалучки џез музичари Драшко Кецман (саксофон), Владимир Тубић (гитара) и Александар Михић (гитара). Концерт ће се одржати у Концертној дворани Банског двора са почетком од 20.00 часова.
БЕСПЛАТНЕ ПОЗИВНИЦЕ за концерт се могу преузети на пријавници Банског двора од данас (03.10.) у периоду 08.00 до 21.00 час.

Jazz-trio-web

БИОГРАФИЈЕ ИЗВОЂАЧА

Драшко Кецман (1961), завршио средњу музичку школу у Бањалуци, те након тога Музичку академију у Сарајеву. Саксофон свира од 1979. године и наступао на џез фестивалима у Београду, Загребу, Новом Саду, те свирао у Биг банду Радио телевизије Сарајево. Од 1992. године живи у Канади.

Владимир Тубић (1992), завршио средњу музичку школу у Бањалуци а након тога студирао на Бечком музичком конзерваторијуму, на одсјеку за џез. Тренутно је студент џез гитаре на Факултету музичке уметности у Београду.

Александар Михић (1983), завршио средњу музичку школу у Бањалуци а након тога дипломирао на Академији умјетности у Бањалуци, на одсјеку за гитару. Свирао у неколико регионално етаблираних састава у земљи и иностранству.

Share