III Фестивал оријенталног плеса под називом „Awalim“ – Удружење грађана „Oriana & Oria“

У Концертној дворани Банског двора 28. марта 2015. године (субота) у 20,00 часова одржаће се III Фестивал оријенталног плеса под називом „Awalim“ – Удружење грађана „Oriana & Oria“.

plakat-28.03webОчекује Вас богат програм кроз који ће Вам се представити бројни гости из Њемачке, Пољске, Италије, Грчке, Словеније, Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине.

III GALA SHOW  Awalim Фест-а биће у знаку разноврсности у сваком смислу. Припремљен је  прави плесни спектакл зачињен сјајем и гламуром какви постоје само у свијету оријенталног плеса.  Очекујте  SHOW који ће Вас освојити предивном музиком,  раскошним костимима те јединственом културом и традицијом истока испричаном кроз кореографије наших гостију и домаћина.

Упознајте предивну умјетност изражавања без ријечи и стварања ремек дјела кроз покрет.  Закорачите с нама у свијет чисте оријенталне магије!

Улазнице ће бити у продаји на сам дан одржавања SHOW-а у Банском двору од 18,00 часова, а резервацију улазница можете извршити на телефон 065 255 957.

 Цијена улазнице је 6 КМ.

Share