Фотографије 14.06.2017. године

У Концертној дворани Банског двора у 18.00 часова промовисана је монографија „Пут ка врху“ – група аутора,
Учествовали су: Перо Зубац, Радован Пејановић и аутори.

 

slika1-web slika2-web slika3-web slika4-web

Не чини криза човјека слабим него показује његову снагу, мото је монографије Пут ка врху.

…Срећан је народ који чини више него што му налажу наредбодавци. Срби тренутно свијету показују риједак примјер хришћанског народа. Хиљаду година су хероји били људи који нису давали своје животе за злато, богатство, материјалну добит, већ вјеру, отаџбину, слободу, част, љубав… Овако нас доживљава Наталија Нарочницка, руски академик.

У овом контексту је приређено и шесто издање Монографије „Пут ка врху“, у коме смо у свјетлу признања „Капетан Миша Анастасијевић“ представили заједничке вриједности Србије и Републике Српске.

Књига са 886 страница, енглеско-српска верзија, промовише мала и средња предузећа, компаније, брендове, пројекте, стратегију развоја и достигнућа у области културе, науке и образовања.

Дрина није граница, она је мост преко кога се остварује и интензивира сарадња, гради просперитет, манифестује једнородност, братство, љубав и пријатељство.

Пројекат „Пут ка врху“ реализује Медиа Инвент у сарадњи са Универзитетом Нови Сад, Београд, Источно Сарајево и Бања Лука и подршком привредних комора Србије и Републике Српске.

Share