Фестивал науке и технологије

У Концертној дворани, Вијећници и Малом изложбеном салону, 06.07. и 08. новембра 2013. године (сри.,чет.,пет.) од 11,00 часова, одржаће се Фестивал науке и технологије, промоција науке и технологије у Републици Српској у области истраживања, културе и туризма, у сарадњи са Министарством науке и технологије Републике Српске.

***

Treći festival nauke!

Festival nauke 2013 u organizaciji Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske je idealna prilika da se građani Republike Srpske bliže upoznaju sa naukom, da saznaju tajne naučnika, kao i da, kroz demonstracije i predavanja, nauku dožive kao nešto bez čega život kakvim ga danas poznajemo ne bi bio moguć.

Festival će biti otvoren 06.11. u 11:00h u KC Banski dvor i trajaće do 07.11. do 18 h. Radno vrijeme festivala je od 11:00 do 18:00h.

Ukoliko posjetioci  žele da na licu mjesta postave pitanja naučnicima koji će biti dio programa festivala, posjetite zanimljiva predavanja na kojima ćemo pričati o nauci u medijima, nastanjivim svijetovima, forenzičkim DNK analizama, te umjetnosti kao arheologiji budućnosti.

Ulaz na sve festivalske sadržaje je besplatan.

Održavanje ovogodišnjeg Festivala nauke programski su podržali Centar za promociju nauke, Institut Mihajlo Pupin, Obrazovno-istraživačko društvo Mihajlo Pupin iz Beograda, Savez inovatora Republike Srpske kao i visokoškolske ustanove iz Republike Srpske.

Share