Друга конвенција младих Бањалуке

У Концертној дворани Банског двора 10. марта 2016. године (четвртак) у 20,00 часова одржаће се друга конвенција младих Бањалуке,
У сарадњи са  асоцијацијом „Аcta“ и
Удружењем грађана „COLLEGIUM INTELLECTUM“.

plakatweb

Дошло је вријеме да се млади таленти овог града поново прикажу, у још свјетлијем руху! Конвенција младих Бањалуке друга је по реду манифестација овог типа која за циљ има окупити неке од најталентованијих средњошколаца и студената изграђених у свом занимању, посебно надареним за област којом се баве и који немају ништа против да своје умијеће подијеле са суграђанима.

Органзатори догађаја су невладине организације Omladinska asocijacija ACTA и Klub Collegium Intellectum које већ низ година биљеже конструктивне пројекте са циљем унапријеђења регионалне заједнице, првенствено када су у питању млади и њихов положај. То потврђује сам овај догађај, којег треба схватити као прилику за омладину овог града да најпозитивнијим примјером пошаље поруку – унапређујући себе унапређујемо и свијет око себе!

Баш такви су и учесници овогодишње Конвенције, који су успјели прећи мост препрека, предрасуда и опште пасивности која влада међу млађом популацијом, и радећи на себи успјели остварити награђене резултате у областима из којих долазе.

Чућемо добре говорнике, инструменталисте, пјеваче, али и видјети талентоване плесаче, иноваторе и сликаре. Они су потенцијал града и друштва, а овим догађајем за њих ће се чути још гласније. Нека њихови примјери послуже као вршњачка мотивација за лично проналажење, а предан рад и посвећеност нека буду путокази за успјех.

 

Share